Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Eπίσκεψη στο νοσοκομείο Παίδων ''Αγλαϊα Κυριακού''

         Πρέπει λοιπόν ν'αγοράσουμε τα ναρθηκάκια που θα φοράει ο Γιώργος στον ύπνο του, προκειμένου να μην στραβώσουν τα πέλματα του, λόγω της εσωστροφής που υπάρχει. Για να δικαιολογήσει λοιπόν το Ταμείο που ανήκουμε την αγορά αυτή, κλείσαμε ένα ραντεβού στο νοσοκομείο Παίδων ''Αγλαϊα Κυριακού'', στα απογευματινά τακτικά ιατρεία για να πάρουμε γνωμάτευση αφενός για τα ναρθηκάκια και αφετέρου για να μπορέσουμε να περάσουμε από την επιτροπή της αναπηρίας.
       Τι να πω, η επίσκεψη ήταν τόσο καλή που δεν έχω λόγια να την περιγράψω. Περίμενα ότι και εμείς  και το παιδί θα ταλαιπωρηθούμε πολύ, αλλά ούτε κατά διάνοια. Η μόνη μας ταλαιπωρία ήταν η κίνηση στο δρόμο μέχρι να φτάσουμε εκεί (κάναμε περίπου μία ώρα) και  μία ώρα και κάτι να γυρίσουμε.
      Έκλεισα ραντεβού με το 1535 με συγκεκριμένο γιατρό. Ίσως επειδή η ειδικότητά του παιδονευρολόγου δεν είναι μία ειδικότητα που παρακολουθεί πολλά παιδάκια (δόξα τω Θεώ γι'αυτά), το ραντεβού κλείστηκε σε μία εβδομάδα μετά το τηλεφώνημα δηλ. πολύ γρήγορα. Ο αυτόματος τηλεφωνητής μας ενημέρωσε ότι θα μας είχε κρατηθεί θέση στο πάρκιν εντός του νοσοκομείου. Πράματι είπαμε στην πύλη ότι έχουμε  τακτικό απογευματινό ραντεβού και περάσαμε αμέσως μέσα και παρκάραμε ακριβώς απέναντι από την πόρτα των εξωτερικών ιατρείων.
       Έπρεπε να περιμένουμε στην ουρά για να πληρώσουμε το ποσό των 75 Εύρώ που αντιστοιχεί στην απογευματινή επίσκεψη. Οι εξυπηρετικότατες νοσοκόμες μας είπαν ότι μπορεί να περιμένει ο ένας μας στην ουρά και ο άλλος για να μην ταλαιπωρείται ο μικρός ν'ανέβει να περιμένει έξω από το εξεταστήριο. Πράγματι ανέβηκα εγώ με το παιδί και ο άντρας μου περίμενε στην ουρά. Η νοσοκόμα μας πήγε με το ασανσέρ επάνω και μας έφερε μέχρι την πόρτα του γιατρού, βγήκε ο γιατρός, μας πήρε μέσα χωρίς καμία καθυστέρηση και μέχρι να τελειώσει ο άντρας μου με τα χαρτιά είχαμε τελειώσει κι εμείς με την εξέταση.
Το νοσοκομείο το είδα καθαρό και τις νοσοκόμες ευγενέστατες. Μέχρι που μου πήραν τις γνωματεύσεις από το χέρι και τις έδωσαν οι ίδιες στην υπάλληλο για να τις σφραγίσει.
Κατόπιν βγήκαμε, αγοράσαμε μια πορτοκαλάδα από το υπερσύγχρονο κυλικείο έξω για το παιδί που είχε διψάσει εντωμεταξύ, μπήκαμε στο αυτοκίνητο που  ήταν παρκαρισμένο δίπλα  και αναχωρήσαμε.
Και από την επίσκεψη μας στο ''Αγλαϊα Κυριακού'' όπως και από την επίσκεψή μας στο '' Αγία Σοφία'' που πήγαμε πέρσι για τη μαγνητική, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου